Bieden op deze woning

Randenbroekerweg 142, Amersfoort

Omschrijving

LET OP: Momenteel een ruim tweekamerappartement (99 m2) MET MOGELIJKHEID VOOR 3 KAMERS (zie optietekening) op de derde verdieping van het appartementencomplex 'Andreas Staete'. Het appartement heeft een op het oosten gelegen balkon en 2 inpandige bergruimtes. Minimum leeftijdsgrens van 55 jaar is vereist.

Het appartementencomplex 'Andreas Staete' grenst aan zorgcentrum 'Nijenstede' welke binnendoor bereikbaar is. Tegen betaling kan in het zorgcentrum gebruik gemaakt worden van het restaurant. Tevens is er een kapsalon, een kerkzaal en een fysiotherapie-praktijk aanwezig.

Het appartementengebouw bevindt zich aan de rand van het bosrijke Stadspark 'Randenbroek'. Overige voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar.

Indeling:

Begane grond: centrale entree met intercom, beveiligde trapopgang en lift naar de derde verdieping.

Appartement derde verdieping: entree, hal met videofoon, toilet, royale woonkamer met toegang tot het balkon (oost-ligging). De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met wasmachine-aansluiting en opstelling CV-ketel (2018). Vanuit de woonkamer is de ruime slaap-/werkkamer te bereiken. Deze slaapkamer zou kunnen worden opgesplitst in 2 slaapkamers, zoals op de optietekening getekend. Zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de hal is er toegang tot de badkamer met douche, tweede toilet en wastafelmeubel. Tevens is er een inpandige berging aanwezig.

Info: bwjr. 2000, inh. 308 m3, woonopp. 99 m2, gemeten volgens de branche brede meetmethode, buitenschilderwerk VVE najaar 2018, volledig geïsoleerd, dubbele beglazing, CV-combiketel (2018), voldoende parkeergelegenheid, gezamenlijke fietsenberging, de servicekosten bedragen € 117,59 per maand, actieve VVE met een goede financiële reserve, ALLEEN VOOR 55-plussers.

Share